Granska

Har ni problem med fukt och mögel?

Under snart 20 års tid har vi arbetat aktivt med att lösa problem som beror på fukt- och mögel. Vi kan hjälpa er med det mesta då det gäller fukt och mögel.
Vårt specialiserade team kallas Detecta och har en mycket bred kompetens då det gäller utförande av tekniska undersökningar samt krävande saneringar. Kompetensen inom teamet används flitigt inom hela koncernen både då det gäller byggnads-, och konstruktionsplaneringen samt för entreprenadbyggande. Medlemmarna i teamet skolas regelbundet samt deltar i projekt som främjar utvecklingen inom branschen. Saneringsteamet har även tillgång till den senaste tekniken då det gäller avfuktning, rivningsarbete, dammfri arbetsmiljö och desinficering.
Kronqvist granskning

24/7 Dejour för vattenskador

Kronqvist fuktskada

Har ni drabbats av en vattenskada?

Du ni noterar eller misstänker en vatten- eller fuktskada behöver ni agera snabbt för att skadan inte ska förvärras. Börja med att stänga av vattentillförseln och torka upp vattnet

Kontakta vår 24/7 dejour via telefon

Vid akuta ärenden, kan ni ringa vår dejour genom att klicka på balken till vänster, eller fyll i dina kontaktuppgifter ifall ärendet inte är akut. Vi kontaktar dig så fort som möjligt.

Läckaget repareras och akuta åtgärder utförs

Vi skickar ut en VVS-montör som reparerar läckaget, och en fuktkartläggare som utreder skadans ursprung, och definierar skadeområdet.

Sanering och slutrapport

Vi utför saneringen, och ni får en slutrapport som bevis på att saneringen är utförd av en certifierad samarbetspartner, samt information om garantier, material och färgkoder använda i saneringen.

Läs mer om skadesanering på vår blogg!

Läs mer om vattenskador, och få en djupare uppfattning om hur vi hanterar våra kunders skador på bloggen!

VÅRA TJÄNSTER

Kronqvist är en växande, österbottnisk koncern inom byggnadsbranschen. Under snart 20 års tid har vi arbetat aktivt med att lösa problem som beror på fukt- och mögel. Granska delas upp i konditionsgranskning, inomhusklimatundersökningar samt sanering och skadereparationer.

Konditionsgranskning

Vi erbjuder konditionsgranskning av olika fastigheter, t.ex. industribyggnader, offentliga byggnader, lägenheter och fritidsbostäder. Vi har lång erfarenhet av fastigheter från olika byggnadsår, olika byggnadssätt och riskkonstruktioner.

Inomhusklimat-undersökning

Vid en undersökning ser vi på helheten för att förbättra inomhusklimatet för de som vistas i utrymmet. Undersökningen börjar oftast med ett besök vid platsen och enligt vår bedömning samt i samråd med kunden har vi sedan möjlighet att ta olika material- och luftprov.

Sanering och skadereparation

Vårt saneringsteam är specialiserat på krävande mikrob- och vattenskador. Det är viktigt att begränsa saneringsområdet för att undvika damm- och mikrobspridning. Vid mindre saneringsprojekt kan vi även sköta om återuppbyggnaden för att färdigställa renoveringen.

Kontakta oss

Klicka på knappen nedan och fyll i kontaktblanketten för offertförfrågan!

REFERENSER

Vårt mål är att skapa mervärde.
Vårt uppdrag är att tillgodose kundens behov.
I denna bransch kan man planera och bygga på många olika sätt, men vi drivs av viljan för att hitta en smart och hållbar lösning för kunden. Bekanta dig med våra referensprojekt!

Ingenjörsbyrån och Byggservice har verkligen lyssnat till vad vi som kund haft för önskemål, och sedan har arbetet rullat på till vår belåtenhet..
Kvarnhuset
Inomhusluften har märkbart förbättrats, ingen har klagat på den efter saneringen. Tack vare fuktsensorerna i krypgrunden märker vi nu direkt om problem uppstår..
Fastighets Ab Norrvalla

KONTAKT

Kronqvist - Marcus Jansson

Marcus
Jansson

vd

Kronqvist - Christian Backman

Christian
Backman

Saneringsexpert, bi

Jens
Nabb

Områdesansvarig

Kronqvist - Marina Sundqvist

Marina
Sundqvist

Saneringsexpert, BI

Kronqvist - Simon Kula

Simon
Kula

Miljöingenjör

Rasmus Nordlund Kronqvist Bolagen

Rasmus
Nordlund

Saneringsexpert

Kronqvist - Andreas Herrgård

Andreas
Herrgård

Saneringsexpert

Kronqvist - Elouise Englund

Elouise
Englund

Saneringsexpert