Granska

Har ni problem med fukt och mögel?

Under snart 20 års tid har vi arbetat aktivt med att lösa problem som beror på fukt- och mögel. Vi kan hjälpa er med det mesta då det gäller fukt och mögel.
Vårt specialiserade team kallas Detecta och har en mycket bred kompetens då det gäller utförande av tekniska undersökningar samt krävande saneringar. Kompetensen inom teamet används flitigt inom hela koncernen både då det gäller byggnads-, och konstruktionsplaneringen samt för entreprenadbyggande. Medlemmarna i teamet skolas regelbundet samt deltar i projekt som främjar utvecklingen inom branschen. Saneringsteamet har även tillgång till den senaste tekniken då det gäller avfuktning, rivningsarbete, dammfri arbetsmiljö och desinficering.

SAMARBETA MED OSS -
GÖR KVADRATERNA TREVLIGARE

VÅRA TJÄNSTER

Kronqvist är en växande, österbottnisk koncern inom byggnadsbranschen.
Under snart 20 års tid har vi arbetat aktivt med att lösa problem som beror på fukt- och mögel.
Granska delas upp i konditionsgranskning, inomhusklimatundersökningar samt sanering och skadereparationer.

Konditionsgranskning

Vi erbjuder konditionsgranskning av olika fastigheter, t.ex. industribyggnader, offentliga byggnader, lägenheter och fritidsbostäder. Vi har lång erfarenhet av fastigheter från olika byggnadsår, olika byggnadssätt och riskkonstruktioner.

Inomhusklimat-undersökning

Vid en undersökning ser vi på helheten för att förbättra inomhusklimatet för de som vistas i utrymmet. Undersökningen börjar oftast med ett besök vid platsen och enligt vår bedömning samt i samråd med kunden har vi sedan möjlighet att ta olika material- och luftprov.

Sanering och skadereparation

Vårt saneringsteam är specialiserat på krävande mikrob- och vattenskador. Det är viktigt att begränsa saneringsområdet för att undvika damm- och mikrobspridning. Vid mindre saneringsprojekt kan vi även sköta om återuppbyggnaden för att färdigställa renoveringen.

Kontakta oss

Klicka på knappen nedan och fyll i kontaktblanketten för offertförfrågan!

REFERENSER

Vårt mål är att skapa mervärde.
Vårt uppdrag är att tillgodose kundens behov.
I denna bransch kan man planera och bygga på många olika sätt, men vi drivs av viljan för att hitta en smart och hållbar lösning för kunden. Bekanta dig med våra referensprojekt!

Ingenjörsbyrån och Byggservice har verkligen lyssnat till vad vi som kund haft för önskemål, och sedan har arbetet rullat på till vår belåtenhet..
Kvarnhuset
Inomhusluften har märkbart förbättrats, ingen har klagat på den efter saneringen. Tack vare fuktsensorerna i krypgrunden märker vi nu direkt om problem uppstår..
Fastighets Ab Norrvalla

KONTAKT

Marcus
Jansson

vd

Marina
Sundqvist

Saneringsexpert, BI

Christian
Backman

Saneringsexpert, bi

Simon
Kula

Miljöingenjör

Jens
Nabb

Områdesansvarig, VASA