Bygga

Vi förverkligar din vision

Vi är specialiserade på entreprenadbyggande, fuktsäkrade renoveringar och servicebyggande. Det sistnämnda är ett koncept som innebär kartläggning av fastigheter där specifika åtgärdsförslag sammanställs i en överskådlig rapport. Konceptet innefattar även vid behov utförande av service- och byggarbeten.
Tack vare vårt gedigna byggkunnande hittar vi den bästa lösningen för just era behov. Vi är gärna med redan från initialskedet av projekt. Då har vi möjlighet att påverka helhetsresultatet och kostnaderna för byggandet mest. Vi sköter gärna hela byggprojektet nyckel i hand, så blir det mera tid för er att fokusera på den egna verksamheten!

jeppo1

Certifierad samarbetspartner

RALA (Rakentamisen laatu) certifiering av kvalitetssystem är en opartisk utvärderings- och godkännandeprocedur utformad för den finska byggbranschens speciella behov baserat på ISO 9001-standarden.

VÅRA TJÄNSTER

Kronqvist är en växande, österbottnisk koncern inom byggnadsbranschen.
Vi är specialiserade på att erbjuda helhets- och dellösningar till både mindre och större byggnadsprojekt.

Entreprenadbyggande

Vi har konkurrenskraftiga lösningar för olika typer av utrymmen. Genom vårt gedigna byggkunnande hittar vi den bästa lösningen för just era behov. Vi är gärna med redan från initialskedet av ert projekt, då har vi möjlighet att påverka helhetsresultatet och kostnaderna för byggandet mest. 

Renoveringsbyggande

Vårt team är specialiserade på bl.a. sanering av fukt och mögelskador, våtrumsbyggande samt köks- och badrumsrenoveringar. Lösningar för köks- och badrumsrenoveringar levererar vi i samarbete med våran egen köksleverantör Zacus.

Servicebyggande

Vi fokuserar på byggnadstekniska renoverings- och servicearbeten. Vi har delat in våra servicebyggarpaketlösningar i tre olika kategorier. Dessa består av ett grundpaket som man kan bygga på med paket Service Plus och Service Optio.

KONTAKTA OSS

Klicka på knappen nedan och fyll i kontaktblanketten för offertförfrågan!

PROJEKT

Vårt mål är att skapa mervärde. Vårt uppdrag är att tillgodose kundens behov. I denna bransch kan man planera och bygga på många olika sätt, men vi drivs av viljan för att hitta en smart och hållbar lösning för kunden. Bekanta dig med våra projekt!
Ett lyckat helhetsprojekt, Oravais fick en frisk och fräsch skola. Förunder-sökningar, byggnads...
Oravais Centrumskola
Totalentreprenad
Vi har fått mycket positiv respons av besökarna som särskilt uppskattar den nordiska designen, nya tekniska lösningar och de...
Mirka Teknologicentrum
Byggnadsteknisk Entreprenad
Längs med Kållbyvägen i Jakobstad sträcker sig Alfen Elkamos nästan 115 m långa produktionshall. Projektet var en KVR-entreprenad...
Alfen Elkamo
KVR-Entreprenad

KONTAKT

Cay Kronqvist

Cay
Kronqvist

VD, Ägare

Kronqvist - Kari Strandwall

Kari
Strandwall

Servicechef

Jens
Nabb

Områdesansvarig Vasa