Entreprenad
byggande

Entreprenadbyggande

Byggservice Kronqvist

Byggservice Kronqvist grundades år 2008 och är en del av Kronqvist Bolagen, en växande österbottnisk koncern inom byggbranschen. Byggservice Kronqvist har sitt huvudkontor i Nykarleby, men verksamheten sträcker sig över hela västra Finland. Byggservice Kronqvist erbjuder konkurrenskraftiga lösningar till företag, offentliga sektorn och privatpersoner. Byggservice Kronqvists tjänster delas in i entreprenadbyggande, renoveringsbyggande och servicebyggande. Det sistnämnda är ett koncept som innebär kartläggning av fastigheter där specifika åtgärdsförslag sammanställs i en överskådlig rapport. Konceptet innefattar även vid behov utförande av service- och byggarbeten.

Tack vare vårt gedigna byggkunnande hittar vi den bästa lösningen för just era behov. Vi är gärna med redan från initialskedet av projekt. Då har vi möjlighet att påverka helhetsresultatet och kostnaderna för byggandet mest. Vi sköter gärna hela byggprojektet nyckel i hand, så blir det mera tid för er att fokusera på den egna verksamheten!

Nykarleby välfärdscentral och vårdavdelning

Certifierad samarbetspartner

RALA (Rakentamisen laatu) certifiering av kvalitetssystem är en opartisk utvärderings- och godkännandeprocedur utformad för den finska byggbranschens speciella behov baserat på ISO 9001-standarden.

Vi sköter hela projektet nyckeln i hand

Totalentreprenad är entreprenadform där en enda entreprenör är ansvarig för både projektering och byggande. Totalentreprenad med Kronqvist som din totalentreprenör innebär att vi levererar en helhetslösning – vi tar hela ansvaret för ert nybygge-  eller renovering.
Vid en totalentreprenad så är vi med i hela byggprocessen. För dig som kund så innebär det att du får samordning av alla delmoment i projektet. Projektering,  mark-, bygg-, el- vvs-, ventilation och automation etc.

Enkelt förklarat, så hjälper vi till ifrån idé till färdig byggnad!

Och vi anpassar oss till era önskemål. Helheten består av olika delar. Vi står gärna till tjänst med alla delar, men kan också skräddasy projektet att omfatta de delar ni önskar

Turn key konceptet

Trivsamma och hälsosamma företagsutrymmen

Konceptet Turn Key erbjuder skräddarsydda företagsutrymmen enkelt, snabbt och bekymmersfritt för kunden. Konceptet bygger på moduler med genomtänkta och utarbetade grundlösningar som är optimerade enligt olika krav.

Kvalitativa utrymmen byggs tids- och kostnadseffektivt. Processen är transparent och
målet är en win-win situation för beställare och leverantörer.

Kontakt

Kunden tar kontakt och får tillgång till ett frågeformulär.

Frågor

Kunden svarar på frågeformuläret och skickar in det.

Analys

Svaren analyseras och ett målpris tas fram.

Affär

Ett målpris, en prisgaffel och ett pristak slås fast. Avtal skrivs.

Byggande

Projektet förverkligas enligt överenskommelse.

Serviceavtal

Ett avtal för serviceunderhåll av fastigheten kan tecknas.

KONTAKTA OSS

Klicka på knappen nedan och fyll i kontaktblanketten för offertförfrågan!

PROJEKT

Vårt mål är att skapa mervärde. Vårt uppdrag är att tillgodose kundens behov. I denna bransch kan man planera och bygga på många olika sätt, men vi drivs av viljan för att hitta en smart och hållbar lösning för kunden. Bekanta dig med våra projekt!
Ett lyckat helhetsprojekt, Oravais fick en frisk och fräsch skola. Förunder-sökningar, byggnads...
Oravais Centrumskola
Totalentreprenad
Vi har fått mycket positiv respons av besökarna som särskilt uppskattar den nordiska designen, nya tekniska lösningar och de...
Mirka Teknologicentrum
Byggnadsteknisk Entreprenad
Längs med Kållbyvägen i Jakobstad sträcker sig Alfen Elkamos nästan 115 m långa produktionshall. Projektet var en KVR-entreprenad...
Alfen Elkamo
KVR-Entreprenad

KONTAKT

Cay Kronqvist

CAY
KRONQVIST

VD, ÄGARE

Kronqvist - Kari Strandwall

Kari
Strandwall

Servicechef

Kronqvist - Mats Ahlbäck

Mats
Ahlbäck

Beräkningschef