Byggnads- och konstruktionsplanering

Byggnads- och konstruktions
planering

Vårt mål är att skapa mervärde

Byggnads- och konstruktionsplanering har varit en del av Ingenjörsbyråns kärnverksamhet ända sedan företaget grundades. Vi kan utföra allt från enkla bygglovsritningar till avancerade konstruktionsberäkningar, vår referenslista är mycket lång. Våra kunder består av privata kunder, företag, fastighetsbolag samt stad och kommun. Vi har under en lång tid samarbetat med olika arkitekter samt sidoplanerare i vår omnejd vilket innebär att vi kan erbjuda helhetsplaneringar åt våra kunder till ett konkurrenskraftigt pris.

På Ingenjörsbyrå Kronqvist känner vi en stor ansvarskänsla för de projekt vi tar oss an och vi gör alltid vårt yttersta för att leverera en lösning med det lilla extra. Kännetecknande för hela koncernen är att vi arbetar enligt devisen att följande projekt till samma uppdragsgivare är lika viktig för oss som det första. I denna bransch kan man planera och bygga på många olika sätt, men vi drivs av viljan för att hitta en smart och hållbar lösning för kunden.

Kronqvist_34A8374

Certifierad samarbetspartner

RALA (Rakentamisen laatu) certifiering av kvalitetssystem är en opartisk utvärderings- och godkännandeprocedur utformad för den finska byggbranschens speciella behov baserat på ISO 9001-standarden.

Byggnads-
planering

Planeringen utgår alltid från kundens egna önskemål och behov. Allt från små bastubyggen till stora industrihallar. Vi är öppna för de flesta projekt. Byggnadsplaneringen omfattar skissritningar, färdiga bygglovsritningar samt ifyllande av de blanketter som krävs.

Konstruktions-
planering

Konstruktionsplaneringen omfattar allt från enskilda balkberäkningar till avancerade konstruktioner. Vi har bred erfarenhet av konstruktionsplanering och försöker alltid att utföra konstruktioner som passar kundens behov.

Element-
planering

Utifrån konstruktionsritningarna gör vi tillverkningsritningar för betong- och träelement samt stålkonstruktioner. Du får en komplett uppsättning ritningar med detaljerad information om tillverkning  av produkten.

Kontakta oss

Klicka på knappen nedan och fyll i kontaktblanketten för offertförfrågan!

PROJEKT

Vårt mål är att skapa mervärde. Vårt uppdrag är att tillgodose kundens behov. I denna bransch kan man planera och bygga på många olika sätt, men vi drivs av viljan för att hitta en smart och hållbar lösning för kunden. Bekanta dig med våra projekt!
Ett lyckat helhetsprojekt, Oravais fick en frisk och fräsch skola. Förundersökningar, byggnads...
Oravais Centrumskola
Byggnads- och inredningsplanering
Jeppo Biogas Ab har framställt biogas både för trafik och industri ett antal år och håller nu på att utvidga verksamheten. Projekt...
Jeppo Biogas
RAK- och färgplanering
Längs med Kållbyvägen i Jakobstad sträcker sig Alfen Elkamos nästan 115 m långa produktionshall. Projektet var en KVR-entreprenad...
Alfen Elkamo
Helhetsplanering
KONTAKT

Marcus
Jansson

vd

Yvonne
Isakas

Planeringschef

Björn
Stubb

Äldre konstruktör

Lisa
Holm

Äldre konstruktör

Simon
öst

Konstruktör

Johan
Aspnäs

Konstruktör

Niklas
Bjon

byggnadsplanerare

Julia
Lindell

Konstruktör

Simon
Tallgren

Konstruktör

Jonas
Österåker

Byggnadsplanerare

Robert
Back

Konstruktör

Evald
Aura

Konstruktör

Janne
Boström

Konstruktör