Planera

Vi hjälper dig med planeringen

Byggnads- och konstruktionsplanering har varit en del av Ingenjörsbyråns kärnverksamhet ända sedan företaget grundades. Vi kan utföra allt från enkla bygglovsritningar till avancerade konstruktionsberäkningar, vår referenslista är mycket lång. Våra kunder består av privata kunder, företag, fastighetsbolag samt stad och kommun. Vi har under en lång tid samarbetat med olika arkitekter samt sidoplanerare i vår omnejd vilket innebär att vi kan erbjuda helhetsplaneringar åt våra kunder till ett konkurrenskraftigt pris.

Kronqvist_34A8374

Certifierad samarbetspartner

RALA (Rakentamisen laatu) certifiering av kvalitetssystem är en opartisk utvärderings- och godkännandeprocedur utformad för den finska byggbranschens speciella behov baserat på ISO 9001-standarden.

VÅRA TJÄNSTER

Kronqvist är en växande, österbottnisk koncern inom byggnadsbranschen.
Vi är specialiserade på att erbjuda helhets- och dellösningar till både mindre och större byggnadsprojekt.

Byggnads- och konstruktionsplanering

Byggnads- och konstruktionsplanering har varit en del av Ingenjörsbyråns kärnverksamhet ända sedan företaget grundades.Vi kan utföra allt från bygglovsritningar till mer avancerade byggnads- och konstruktionsberäkningar.

Byggnads- och entreprenadhandlingar

Byggnadsplaneringen omfattar skissritningar, färdiga bygglovsritningar samt ifyllande av de blanketter som krävs. Till bygglovshandlingar hör de ritningar och blanketter som krävs för att få ett bygglov eller åtgärdstillstånd.

Inredningsplanering

Med vår inredningsplanering vill vi få ditt hus att kännas som ditt hem. Det är också viktigt att du trivs på din arbetsplats, i skolan eller var du än befinner dej. Vi hjälper dej att skapa utrymmen där form och funktion stärker varandra.

Kontakta oss

Klicka på knappen nedan och fyll i kontaktblanketten för offertförfrågan!

PROJEKT

Vårt mål är att skapa mervärde. Vårt uppdrag är att tillgodose kundens behov. I denna bransch kan man planera och bygga på många olika sätt, men vi drivs av viljan för att hitta en smart och hållbar lösning för kunden. Bekanta dig med våra projekt!
Ett lyckat helhetsprojekt, Oravais fick en frisk och fräsch skola. Förundersökningar, byggnads...
Oravais Centrumskola
Byggnads- och inredningsplanering
Jeppo Biogas Ab har framställt biogas både för trafik och industri ett antal år och håller nu på att utvidga verksamheten. Projekt...
Jeppo Biogas
RAK- och färgplanering
Längs med Kållbyvägen i Jakobstad sträcker sig Alfen Elkamos nästan 115 m långa produktionshall. Projektet var en KVR-entreprenad...
Alfen Elkamo
Helhetsplanering

KONTAKT

Marcus
Jansson

vd

Yvonne
Isakas

Planeringschef

Björn
Stubb

Äldre konstruktör

Lisa
Holm

Äldre konstruktör

Simon
öst

Konstruktör

Johan
Aspnäs

Konstruktör

Niklas
Bjon

byggnadsplanerare

Julia
Lindell

Konstruktör

Simon
Tallgren

Konstruktör

Jonas
Österåker

Byggnadsplanerare

Robert
Back

Konstruktör

Evald
Aura

Konstruktör

Janne
Boström

Konstruktör