Tjänster

Mångkunnande inom byggnadsbranschen

Vi är specialiserade på att erbjuda helhets- och dellösningar till både mindre och större byggnadsprojekt.

Byggnads- och konstruktionsplanering

Byggnadsplanering har varit en del av Ingenjörsbyråns kärnverksamhet ända sedan företaget grundades. På referenslistan hittas allt från enklare bastubyggnader till avancerade industrihallar.

Entreprenadbyggande

Entreprenadbyggande består av delmoment som tillsammans bildar en helhet. Vi står till tjänst och förverkligar projektet i sin helhet, men vi kan även skräddarsy våra tjänster för att omfatta de delmoment som behövs – vi anpassar oss till era önskemål.

Konditionsgranskningar

Vi erbjuder konditionsgranskning av olika fastigheter. En konditionsgranskning innefattar en okulär besiktning av fastigheten, utan att konstruktioner öppnas, samt fuktmätning med ytfuktmätare.

Byggnads- och Entreprenadhandlingar

Byggnadsplaneringen omfattar skissritningar, färdiga bygglovsritningar samt ifyllande av de blanketter som krävs. Till bygglovshandlingar hör de ritningar och blanketter som krävs för att få ett bygglov eller åtgärdstillstånd.

Renoveringsbyggande

Ibland behöver byggnaderna omändras för att motsvara behoven på utrymmet. Vi har lång erfarenhet beträffande renovering av så gott som alla typer av fastigheter och hjälper gärna till med er renovering.

Inomhusklimat-undersökningar

Vid misstanke om problem med inomhusklimatet hjälper vi er gärna. Vid en undersökning ser vi på helheten för att förbättra inomhusklimatet för de som vistas i utrymmet.

Inredningsplanering

Med vår inredningsplanering vill vi få ditt hus att kännas som ditt hem. Det är också viktigt att du trivs på din arbetsplats, i skolan eller var du än befinner dej. Vi hjälper dej att skapa utrymmen där form och funktion stärker varandra.

Servicebyggande

Vi fokuserar på byggnadstekniska renoverings- och servicearbeten och skräddarsyr en samarbetsform som passar er bäst! Vi har specialiserat oss på olika delområden inom ramen för en funktionell arbetsmiljö.

Sanering och Skadereparationer

Vårt saneringsteam är specialiserat på krävande mikrob- och vattenskador. Vid mindre saneringsprojekt kan vi även sköta om återuppbyggnaden för att färdigställa renoveringen.

KONTAKTA OSS

Klicka på knappen nedan och fyll i kontaktblanketten för offertförfrågan!

Hittade du inte det du sökte?

Även om du inte hittade den tjänst du sökte efter i listan, så kan det löna sig att ta kontakt med oss.
Fyll i blanketten nedan, så hjälper vi dig att hitta en passande lösning till ditt problem!