Servicebyggande

Service
byggande

Vi ser till så att allt fungerar

För att åstadkomma en funktionell arbetsmiljö bör man se till helheten. Vi har specialiserat oss på olika delområden inom ramen för en funktionell arbetsmiljö. Vi ger förslag till förbättringar på alla delområden. Genom att åstadkomma en funktionell arbetsmiljö kan man öka effektiviteten och motivationen på ett enkelt sätt.

Vår personal är utbildad för alla till branschen hörande yrkesarbeten, och våra servicebilar är fulla av verktyg och utrustning, allt för att kunna betjäna er på bästa möjliga sätt!

bild-ocs-4

Våra servicepaket

Basic

Service Optio

Certifierad samarbetspartner

RALA (Rakentamisen laatu) certifiering av kvalitetssystem är en opartisk utvärderings- och godkännandeprocedur utformad för den finska byggbranschens speciella behov baserat på ISO 9001-standarden.

KONTAKTA OSS

Klicka på knappen nedan och fyll i kontaktblanketten för offertförfrågan!

PROJEKT

Vårt mål är att skapa mervärde. Vårt uppdrag är att tillgodose kundens behov. I denna bransch kan man planera och bygga på många olika sätt, men vi drivs av viljan för att hitta en smart och hållbar lösning för kunden. Bekanta dig med våra projekt!
Ett lyckat helhetsprojekt, Oravais fick en frisk och fräsch skola. Förunder-sökningar, byggnads...
Oravais Centrumskola
Totalentreprenad
Vi har fått mycket positiv respons av besökarna som särskilt uppskattar den nordiska designen, nya tekniska lösningar och de...
Mirka Teknologicentrum
Byggnadsteknisk Entreprenad
Längs med Kållbyvägen i Jakobstad sträcker sig Alfen Elkamos nästan 115 m långa produktionshall. Projektet var en KVR-entreprenad...
Alfen Elkamo
KVR-Entreprenad

KONTAKT

Cay Kronqvist

CAY
KRONQVIST

VD, ÄGARE

Kronqvist - Kari Strandwall

Kari
Strandwall

Servicechef