Om oss

Smarta och hållbara lösningar

Vi är föregångare inom byggande och arbetsmiljö. Vi värdesätter arbetsmiljön och strategier som bidrar till en inspirerande atmosfär för både anställda och kunder. Moderna verktyg och möjligheten till utbildning ökar yrkeskunskapen och engagerar människor. Ju bättre arbetsgemenskap och strategi, desto bättre resultat för kunderna.

Spela videoklipp

Hur allt började

"Min pappa var byggmästare som ritade hus hemma. Under hela min barndom var jag i kontakt med planering och byggande, och som 18 åring ritade jag min första bygglovsritning. Min far hade ständigt olika planeringsprojekt på gång, så för mig var det naturligt att arbeta med dessa projekt och sedan utbilda mig inom samma branch. Jag grundade det som idag är Kronqvist Bolagen som 20-åring. Utöver byggande så har businesstänk och företagsamhet alltid fascinerat mig - hur man gör affärer och lönsamma projekt.  Det viktigaste med det här arbetet är att förstå kundens behov och att förverkliga kundens vision på ett ekonomiskt hållbart sätt."
Cay Kronqvist
Grundare och VD för Kronqvist Bolagen

Planering

Vi erbjuder planeringstjänster för privatpersoner, företag och den offentliga sektorn. Vi har lång erfarenhet av branchen och vet vilka lösningar som fungerar.

Förverkligande

Tack vare vårt gedigna byggkunnande hittar vi den bästa lösningen för just era behov.
Vi sköter gärna hela byggprojektet nyckel i hand, så blir det mera tid för er att fokusera på den egna verksamheten!

Granskning

Under snart 15 års tid har vi arbetat aktivt med att lösa problem som beror på fukt- och mögel. Vårt specialiserade team kallas Detecta och har en mycket bred kompetens då det gäller utförande av tekniska undersökningar samt krävande saneringar. Kompetensen inom teamet används flitigt inom hela koncernen både då det gäller byggnads-, och konstruktionsplaneringen.

Trusted by