Rekrytering


Är du den vi söker?

 

Ingenjörsbyrå Kronqvist Ab är ett dotterbolag till Kronqvist bolagen Ab. Ingenjörsbyrån erbjuder service i form av planerings- och konsulteringstjänster till företags-, offentliga och privata kunder. Antalet medarbetare uppgår till cirka 40 personer. Vi har kontor i Nykarleby, Jakobstad och Vasa.

 

Vi söker en erfaren
KONSTRUKTÖR

till vårt planeringsteam i Jakobstad. Du bör vara socialt kompetent och vara ansvarsfull. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att både självständigt och i team sköta utmanande uppdrag inom byggnads- och konstruktionsplanering. Dina arbetsuppgifter är omväxlande och du får arbeta i en positiv arbetsmiljö där det finns möjlighet att utvecklas.

Följande egenskaper räknas som merit;
Kunskap i 3D-modellering
Goda språkkunskaper

Närmare information angående tjänsten som konstruktör ger Yvonne Isakas 044 281 0813 e-post yvonne.isakas@kronqvist.com

Sänd din fritt formulerade ansökan med löneanspråk till marcus.jansson@kronqvist.com

Byggservice Kronqvist Ab är ett dotterbolag till Kronqvist bolagen Ab. Byggservice Kronqvist har sitt huvudkontor i Nykarleby, men verksamheten sträcker sig över hela västra Finland. Byggservice Kronqvist erbjuder konkurrenskraftiga lösningar till företag, offentliga sektorn och privatpersoner.


Vi söker en 
BERÄKNINGSCHEF
ANSVARIG ARBETSLEDARE / PROJEKTANSVARIG
BYGGARE

till våra projekt i Vasa - Jakobstadsområdet.

Närmare information angående tjänsterna ger

Cay Kronqvist 050 026 3028, e-post cay.kronqvist@kronqvist.com.

Örjan Krokvik 040 129 1910, e-post orjan.krokvik@kronqvist.com.

Sänd din fritt formulerade ansökan med löneanspråk så att den är oss tillhanda senast 1.8.2021 till cay.kronqvist@kronqvist.com.

 Ansökningsformulär