Rekrytering


TA CHANSEN
OCH BLI EN DEL AV VÅRT TEAM!

Byggservice Kronqvist söker:

KOSTNADSBERÄKNARE/
PROJEKTINGENJÖR

ANSVARIG PROJEKT-OCH ARBETSLEDARE

BYGGARE

till våra projekt i Jakobstads–Vasa området.

Som kostnadsberäknare / projektingenjör jobbar du med att sammanställa bästa möjliga helhet utifrån de kontraktuella dokument som binder våra projekt. Arbetsuppgifterna är mångsidiga och varierande och du behöver vara en god kommunikatör. Intresse och kunnande inom byggnadsbranschen är ett måste. Vi erbjuder utmanande arbetsuppgifter som resulterar i verkliga offerter, inköp och färdigställda projekt.

Som ansvarig projekt-, och arbetsledare är du stationerad vid en eller flera av våra byggarbetsplatser med ansvar för arbetssäkerheten, tidsplaneringar, inköpsplaner samt ledningen av arbetsplatsen. Som vår representant på byggarbetsplatserna är du vårt ansikte utåt gentemot kunder och samarbetspartners. Kommer du överens med människor, tycker om att dokumentera alla skeden av byggnadsprojekt samt kommunicerar väl i både skrift och tal är du resursen vi söker. Vi erbjuder möjligheten att från början till slut få vara med och bygga framtidens bostäder, samhällsstruktur och industri på en marknad med stor potential.

Som byggare vid Byggservice Kronqvist har du möjligheten att skapa nya byggnader och lösningar i en bransch som växlar med dagsläge och årstider. Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter vid våra projekt längs hela kustösterbotten och vill ha dej som kan arbeta självständigt och målmedvetet. 

ANSÖKNINGSTID: 16.6–30.6.2019

Kontakta oss gärna:
Verksamhetschef Kristoffer Wiik +358 50 593 7527
VD Cay Kronqvist +358 500 263 028 

Fyll i formuläret nedanför eller sänd din fritt formulerade ansökan med löneanspråk till kristoffer.wiik@kronqvist.com.

 

 

Vårt planeringsteam på Ingenjörsbyrå Kronqvist behöver förstärkning i form av:

EN BYGGNADSPLANERARE/KONSTRUKTÖR

med erfarenhet av branschen.

Du bör vara socialt kompetent, noggrann och ansvarsfull. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att både självständigt och i team sköta utmanande konstruktionsplaneringsuppdrag. Arbetsuppgifterna är omväxlande och du får arbeta i en positiv arbetsmiljö där det finns möjlighet att utveckla både verksamheten och dig själv. 

Följade egenskaper räknas som merit;
• Erfarenhet av Tekla
• Kunskap i 3D-modellering
• Goda språkkunskaper 

Ingenjörsbyrå Kronqvist Ab är ett dotterbolag till Kronqvist bolagen Ab. Ingenjörsbyrån erbjuder service i form av planerings- och konsulteringstjänster inom byggnadsbranschen till företags-, offentliga och privata kunder. Antalet medarbetare uppgår till 20 personer. Vi har kontor i både Nykarleby och Jakobstad. 

Närmare information angående tjänsten ger VD Marcus Jansson, 050 465 2342 / marcus.jansson@kronqvist.com eller planeringschef Yvonne Isakas 044 281 0813 / yvonne.isakas@kronqvist.com.

Fyll i formuläret nedanför eller sänd din fritt formulerade ansökan med löneanspråk till marcus.jansson@kronqvist.com.

 

 

 

 Ansökningsformulär