Rekrytering


Vårt planeringsteam behöver förstärkning i form av en

BYGGNADSPLANERARE / KONSTRUKTÖR

med erfarenhet av branschen. Du bör vara socialt kompetent, noggrann och ansvarsfull. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att både självständigt och i team sköta utmanande konstruktionsplaneringsuppdrag. Arbetsuppgifterna är omväxlande och du får arbeta i en positiv arbetsmiljö där det finns möjlighet att utveckla både verksamheten och dig själv.

Följande egenskaper räknas som merit;

Erfarenhet av Tekla

Kunskap i 3D-modellering

Goda språkkunskaper

Ingenjörsbyrå Kronqvist Ab är ett dotterbolag till Kronqvist bolagen Ab. Ingenjörsbyrån erbjuder service i form av planerings- och konsulteringstjänster inom byggnadsbranschen till företags-, offentliga och privata kunder. Antalet medarbetare uppgår till 20 personer. Vi har kontor i både Nykarleby och Jakobstad.

Närmare information angående tjänsten ger VD Marcus Jansson, 050 465 2342 / marcus.jansson@kronqvist.com eller planeringschef Yvonne Isakas 044 281 0813 / yvonne.isakas@kronqvist.com.

Fyll i formuläret nedanför eller sänd din fritt formulerade ansökan med löneanspråk så att den är oss tillhanda senast 30.4.2018 till marcus.jansson@kronqvist.com

 Ansökningsformulär