Din partner inom industribyggnation

Facebook
Twitter
LinkedIn

Behöver du en byggpartner som kan förverkliga företagets nybyggnationer och renoveringar flexibelt och smidigt?

Vår erfarenhet inom industribyggnation gör oss till en kunnig och pålitlig samarbetspartner i krävande projekt. Vi har fokus på industrins krav på minimal störning och effektiva tidtabeller.

Kronqvist är en växande österbottnisk koncern inom byggnadsbranschen. Vi är verksamma i Vasa, Nykarleby, Jakobstad och Karleby och har drygt 90 duktiga medarbetare.

Arbetssäkerhet, hållbarhet och miljö

Industribyggnation kräver stort fokus på arbetssäkerhet. Vi arbetar med säkra arbetsmetoder och alla våra anställda har industrins säkerhetskort. Vi är innehavare av byggnadsbranschens RALA-certifiering inom kvalitet, miljö och arbetssäkerhet.
Det är en självklarhet för oss att använda och utveckla hållbara lösningar i hela byggprocessen. Vi vill stöda och inspirera våra kunder i deras miljöarbete och bidra med vår branschkompetens för att tillsammans bygga för en grönare framtid. Vi delar våra kunders värdegrund när det gäller att arbeta kvalitativt, tryggt och säkert.

Gedigen erfarenhet av industribyggnation

Vi erbjuder ett brett kunnande och gedigen erfarenhet inom industribyggnation. Förutom byggtekniska tjänster kan vi även bistå med planeringstjänster och inomhusklimatexpertis via våra systerbolag i koncernen.
Läs mer om avdelningen Planera! Kundens målsättning är vår målsättning. Lång erfarenhet av samarbete med stora etablerade industrikunder gör oss till en stabil och pålitlig partner – vi är flexibla, förutseende och pålitliga.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Behöver du hjälp?

Läs mer