Rekrytering


TA CHANSEN
OCH BLI EN DEL AV VÅRT TEAM! 

Byggservice Kronqvist söker:

ANSVARIG PROJEKT-OCH ARBETSLEDARE

BYGGARE

till våra projekt i Vasa området.

Som ansvarig projekt-, och arbetsledare är du stationerad vid en eller flera av våra byggarbetsplatser med ansvar för arbetssäkerheten, tidsplaneringar, inköpsplaner samt ledningen av arbetsplatsen. Som vår representant på byggarbetsplatserna är du vårt ansikte utåt gentemot kunder och samarbetspartners. Kommer du överens med människor, tycker om att dokumentera alla skeden av byggnadsprojekt samt kommunicerar väl i både skrift och tal är du resursen vi söker. Vi erbjuder möjligheten att från början till slut få vara med och bygga framtidens bostäder, samhällsstruktur och industri på en marknad med stor potential.

Som byggare vid Byggservice Kronqvist har du möjligheten att skapa nya byggnader och lösningar i en bransch som växlar med dagsläge och årstider. Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter vid våra projekt längs hela kustösterbotten och vill ha dej som kan arbeta självständigt och målmedvetet. 

ANSÖKNINGSTID: 25.8–8.9.2019

Kontakta oss gärna:
Verksamhetschef Kristoffer Wiik +358 50 593 7527
VD Cay Kronqvist +358 500 263 028 

Fyll i formuläret nedanför eller sänd din fritt formulerade ansökan med löneanspråk till kristoffer.wiik@kronqvist.com. 

  

Ingenjörsbyrå Kronqvist söker:

KONSTRUKTÖR

FUKT- OCH INOMHUSEXPERT

 med erfarenhet av branschen.

Du bör vara socialt kompetent, noggrann och ansvarsfull. Arbetsuppgifterna är omväxlande och du får arbeta i en positiv arbetsmiljö där det finns möjlighet att utveckla både verksamheten och dig själv. 

Ingenjörsbyrå Kronqvist Ab är ett dotterbolag till Kronqvist bolagen Ab. Ingenjörsbyrån erbjuder service i form av planerings- och konsulteringstjänster inom byggnadsbranschen till företags-, offentliga och privata kunder. Antalet medarbetare uppgår till 20 personer. Vi har kontor i både Nykarleby och Jakobstad och etablerar vår verksamhet i Vasa.

ANSÖKNINGSTID: 25.8–8.9.2019

Kontakta oss gärna:
VD Marcus Jansson, +358 50 465 2342 / marcus.jansson@kronqvist.com eller
planeringschef Yvonne Isakas +358 44 281 0813 / yvonne.isakas@kronqvist.com.

Fyll i formuläret nedanför eller sänd din fritt formulerade ansökan med löneanspråk till marcus.jansson@kronqvist.com.

 

 

 

 Ansökningsformulär