Rekrytering


TA CHANSEN
OCH BLI EN DEL AV VÅRT TEAM!

 

Ingenjörsbyrå Kronqvist Ab är ett dotterbolag till Kronqvist bolagen Ab. Ingenjörsbyrån erbjuder service i form av planerings- och konsulteringstjänster till företags-, offentliga och privata kunder. Antalet medarbetare uppgår till dryga 30 personer. Vi har kontor i Nykarleby, Jakobstad och Vasa.


Vi söker en

ARBETSLEDARE


till vårt saneringsteam, Detecta Sanera, i Vasa. Du bör vara en naturlig ledare, besitta social kompetens och ha förmågan att kunna förmedla en känsla av trygghet åt våra medarbetare och kunder. Ditt arbete är spännande och du får möjlighet att utvecklas i tätt samarbete med våra inomhusklimat-, och saneringsexperter.

Följande egenskaper räknas som merit;
Erfarenhet från saneringsbranschen
Goda språkkunskaper

Närmare information angående tjänsten som arbetsledare ger områdesansvarig för Vasa Jens Nabb, tfn +358 50 592 3423 eller VD Marcus Jansson, tfn 050 465 2342.

Sänd din fritt formulerade ansökan med löneanspråk till marcus.jansson@kronqvist.com

Byggservice Kronqvist är ett dotterbolag till Kronqvist bolagen Ab. Byggservice Kronqvist är ett byggföretag inriktat på entreprenader, renoveringar och servicetjänster till företag, offentliga sektorn och privata kunder. Vi har utvecklat konkurrenskraftiga lösningar för hallbyggnader och andra verksamhetsutrymmen. Vår specialkompetens inom renovering ligger i sanering av fukt- och mögelskador och våtrumsbyggande.


Vi söker en

BYGGARE


till våra projekt i Vasaområdet. Som byggare vid Byggservice Kronqvist har du möjligheten att skapa nya byggnader och lösningar i en bransch som växlar med dagsläge och årstider. Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter vid våra projekt och behöver dig som kan arbeta självständigt och målmedvetet.

Närmare information angående tjänsten som byggare ger verksamhetschef Kristoffer Wiik, tfn +358 50 593 7527 eller VD Cay Kronqvist, tfn +358 50 026 3028

Sänd din fritt formulerade ansökan med löneanspråk till kristoffer.wiik@kronqvist.com

 Ansökningsformulär