Rekrytointi


HALUATKO SUPERSANKARIKSI?

Etsimme

RAKENNESUUNNITTELIJOITA

Rakennussuunnitteluosastolla työskentelee 12 suunnittelijaa dynaamisena tiiminä ja tähtäämme kasvua. Etsimme henkilöitä, jotka voivat työskennellä joko Pietarsaaren, Uudenkaarlepyyn tai Vaasan konttorissa tai vaihtoehtona voimme katsoa mahdollisuuksia osittaiseen etätyöhön. Työskentelemme pääsääntöisesti suuremmassa projektissa missä olemme vastuussa suunnittelukokonaisuuksista. Yhteistyö on menestystekijämme ja tiimityö on osa työympäristöstämme. 3D-mallintaminen kuulu työpäivään ja meiltä löytyy muutama eri 3D-ohjelmaa ja tarjoamme henkilöstämme koulutuksia jatkuvasti.

Etsimme SINUA, joka haluat olla osana ainutlaatuisesta tiimistä, missä pidämme huolta toisistamme ja haastamme sinua kasvamaan työtehtävässäsi.

Lisätietoja rakennesuunnittelijan paikasta antaa Yvonne Isakas, 044 281 0813, sähköposti yvonne.isakas@kronqvist.com
Lähetä vapaasti muotoiltu hakemuksesi palkkatoiveella marcus.jansson@kronqvist.com

 

Etsimme

RAKENTAJAA

Detecta-tiimi tarvitsee uusia supersankareita. Rakennus- ja saneerauspalvelujen kysyntä kasvaa jatkuvasti ja tiimi tarvitsee vahvistusta. Etsimme henkilöitä, jotka jo työskentelevät rakennusalalla, mutta kaipaavat uusia haasteita. Työ on vaihtelevaa ja itsenäistä, ja työskentelemme enimmäkseen sisätiloissa. Työ tapahtuu dynaamisessa yhteistyössä insinööritoimiston sisäilma-asiantuntijoiden sekä rakennussuunnittelijoiden kanssa. Tässä on uniikki mahdollisuus oppia paljon uutta.

Pidämme huolta meidän työntekijöistämme, ja panostamme koneisiin ja työkaluihin.

Etsimme SINUA, joka haluat olla osana uniikkia tiimiä, jossa pidämme huolen toisistamme ja jossa haastamme sinua kasvamaan ja kehittymään joka päivä.

Lisätietoja rakentajan paikasta antaa Marcus Jansson, 050 4652342, sähköposti marcus.jansson@kronqvist.com
Lähetä vapaasti muotoiltu hakemuksesi palkkatoiveella marcus.jansson@kronqvist.com