Rekrytointi


 TARTU HAASTEESEEN
JA LIITY MEIDÄN TIIMIIMME!

 

Insinööritoimisto Kronqvist Oy on Kronqvist yhtiöt Oy:n tytäryhtiö. Insinööritoimisto tarjoaa suunnittelu- ja konsultaatiopalveluja yrittäjille, julkisille ja yksityisille asiakkaille. Työtekijöitä meillä on noin 30. Konttorimme sijaitsevat Uudessakarlepyyssä, Pietarsaaressa ja Vaasassa.

Etsimme

TYÖNJOHTAJAA

saneeraustiimiimme Vaasaan. Tulisit olla luontainen johtaja, sosiaalisesti pätevä ja sinulla tulisi myös olla kyky välittää turvallisuuden tunnetta sekä työntekijöille että asiakkaille. Työsi on jännittävää ja sinulla on mahdollisuus kehittyä tiukassa yhteistyössä meidän sisäilma- ja saneerausasiantuntijoiden kanssa.

Seuraavat ominaisuudet ovat tärkeät;
Kokemuksia saneerausalasta
Hyvä kielitaito

Lisätietoja antaa aluepäällikkö Jens Nabb, puh. +358 50 592 3423 tai TJ Marcus Jansson, puh. +358 50 465 2342

Toimita vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen marcus.jansson@kronqvist.com.

 

Rakennuspalvelu Kronqvist Oy on Kronqvist yhtiöt Oy:n tytäryhtiö. Rakennuspalvelu Kronqvist on rakennusyritys, joka on suuntautunut urakointiin, remontteihin ja huoltopalveluihin yrityksille, julkiselle sektorille ja yksityisille asiakkaille. Olemme kehittäneet kilpailukykyisiä ratkaisuja hallirakennuksiin ja muihin toimitiloihin. Remonttitöiden osalta erikoisosaamiseemme kuuluu kosteus- ja homevaurioiden saneeraus sekä märkätilojen rakentaminen

Etsimme

RAKENTAJAA

Projekteihimme Vaasan alueella.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Kristoffer Wiik, puh. +358 50 593 7527 tai TJ Cay Kronqvist, puh. +358 50 026 3028

Toimita vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen kristoffer.wiik@kronqvist.com

 

 Hakulomake