Referenssit


Mirka

"Kun aloitimme rakentamisen, edessämme oli monia haasteita. Teknologiakeskukseen oli saatava täysin uutta tekniikkaa, joka vastaisi koulutustoimintamme nykyaikaisten laitteiden tarpeet. Asetamme omiin tuotteisiimme korkeat vaatimukset, ja koska teknologiakeskus on Mirkan ikkuna ulospäin, oli erittäin tärkeää, että myös nämä tilat ovat standardiemme mukaiset. Olemme saaneet paljon myönteistä palautetta vierailtamme, jotka erityisesti arvostavat pohjoista muotoilua, uusia teknisiä ratkaisuja ja korkealaatuisia tiloja. ”
- Jonas Sandlin, HRD Manager, Mirka

Nyko Frys

Rakennuspalvelu Kronqvist on toiminut pääurakoitsijana ja rakentanut laadukkaan pakastevaraston kilpailukykyisin hinnoin Ab Nyko Oy:lle. Osoituksen siitä saimme äskettäin, kun Nyko jälleen kerran valitsi Rakennuspalvelumme rakentamaan uuden pakastevaraston laajentavalle yritykselleen.

"Rakennuspalvelu Kronqvist toimii nyt toisen Nykon pakastevaraston pääurakoitsijana. Ensimmäinen varasto oli valmiina vuonna 2014, ja arvostamme sitä, että rakennus saatiin valmiiksi asetettuun päivämäärään mennessä, vaikka aikataulu oli kireä. Uuden pakastevaraston on oltava valmis joulukuussa, ja olemme myös tällä kertaa hyvin tyytyväisiä yhteistyöhön. Päivittäisen tuotannon täytyy toimia suurten rakennustöiden ohella, mutta tämä sujuu hyvin joustavien ja huomioonottavien rakennusammattilaisten ansiosta. Rakennuspalvelu Kronqvist voitti tarjouskierroksen sekä ensimmäisen että toisen pakastevarastomme osalta. Emmekä tietenkään olisi toisella kerralla pyytäneet tarjousta, mikäli emme olisi olleet hyvin tyytyväisiä ensimmäiseen rakennukseen. Tiesimme, kenen kanssa olemme tekemisissä, ja että saamme hyvin tehdyn pakastevaraston kilpailukykyiseen hintaan luvattuun päivämäärään mennessä. Tämä on täysin toiveidemme mukaista!”
- Peter Björkskog, TJ, Nyko

 

Myllytalo

Tämä keissi on hyvä esimerkki Kronqvist Yhtiöiden monipuolisesta osaamisesta ja kilpailukyvystä. Insinööritoimistollemme on osoitettu luottamusta antamalla meille tehtäväksi suunnitella putkisaneerauksen ja Rakennuspalvelu toteuttaa suunnitelmat tekemällä käytännön saneeraustyöt. Tilaajalle tämä on hyvin kätevä ratkaisu, koska suunnittelutoimiston ja rakennusurakoitsijan yhteistyö sujuu luontevasti. Lisäbonuksena Zacus voi tarjota osakkaille heidän kotiensa kiintokalusteiden joustavaa ja edullista päivittämistä saneerauksen aikana.

"Putkisaneerausprojekti Asunto Oy Myllytalossa on loppusuoralla ja talon isännöitsijänä olen tyytyväinen tähän asti tehtyihin työsuorituksiin. Yhteistyö on sujunut oikein hyvin, sekä suunnittelun että käytännön rakennustöiden osalta, huomaa että yrityksellä on pitkä kokemus. Suunnittelutoimiston ja Rakennuspalvelun yhteyshenkilöt ovat todella kuunnelleet meidän toivomuksia asiakkaana, ja sen jälkeen työ on sujunut meitä tyydyttävällä tavalla.”
- Britt-Marie Harju, isännöitsijä, Realia