Referenssit


 

 

Muutama yksityiskohta kahdessa tasossa olevan talon sisustussunnittelusta

Maanläheinen harmonia. Vaaleat huoneet, jossa on yksityiskohtia maanläheisissä sävyissä,antavat hyvän perustan kauniille taideteoksille ja jännittäville muodoille. Neutraali tausta suo näille ihanille ihmisille mahdollisuuden täyttää oman kotinsa rakkaudella.

Yksityiskohtia olohuoneen sisustussuunnitelmasta

Tässä olohuoneessa valaistus on pääosassa. Katon pistevalaistus ja matalalla riippuvat heilurivalaisimet tuovat eloisan tunnelman. Läpikuultavat, lattiasta kattoon ulottuvat pellavaverhot antavat tilavan vaikutelman ja kehystävät yksinkertaisella, mutta tehokkaalla tavalla luonnon ja päivänvalon. Luonnonmateriaalit ja täyteläiset väridetaljit kutsuvat rentoutumaan. Rauhalliseen perustaan on helppo sijoittaa värikkäitäkin yksityiskohtia. Kalusteet tekevät huoneesta tasapainoisen.

Yksityiskohtia yhdessä tasossa olevan talon sisustussuunnitelmasta

Yksinkertainen on kaunis. Tässä kodissa löytyy yhtenäisiä ja vaaleita pintoja. Kuvankaunis maisema tuntuu astuvan sisään isoista ikkunoista. Olemme huolella valinneet kaikki yksityiskohdat lisätäksemme kontrasteja, jotta kodin ilmava tunnelma säilyisi. Tummanruskea nahka, mustapetsattu puu ja tummanharmaa villa saavat sisustuksen sulautumaan valkoiseen ympäristöön. Huonekaluilla on luonnetta, mutta samanaikaisesti ne antavat kevyen vaikutelman. Ajattoman ja puhtaan muotoilunsa ansiosta ne ovat klassikoita tänään ja vielä huomennakin. Kodin tammiovet tuovat yksinkertaisen eleganssin, ja täydentävät kokonaisuutta. Haluamme luoda kodikkaan ilmapiirin erilaisten valaistusten avulla, sekä sisällä että ulkona. Olemme pyrkineet löytämään fiksuja ja joustavia ratkaisuja, joiden avulla arkielämä helpottuu estetiikkaa unohtamatta.

Neljän huoneen sisustusneuvonta