Yritys- ja julkiset tilat


• Värien suunnittelu
• Materiaalien valinta
• Tilan käytön suunnittelu
• Kalustaminen
• Valaistuksen suunnittelu
• Huonekalujen ja valaisimien valinta
• Tekstiilien valinta
• Akustiikan suunnittelu
• Kiintokalusteiden suunnittelu

Seuraavista palveluista voit valita yhden tai useamman omien tarpeittesi mukaan. Suunnittelu voidaan esittää luonnosten, materiaalinäytteiden, huonehahmottelun ja huonekorttien avulla.
Pyydä tarjousta! Ensimmäinen tapaaminen on ilmainen. (Matkakulut laskutetaan.)


 Konttoritilat

Henkilökuntanne viettää päivästään kolmanneksen työpaikalla ja luonnollisesti ympäristö vaikuttaa heihin. Ympäristössä, missä työntekijät viihtyvät, työn suorittaminen sujuu paremmin ja töihin tuleminen on mielekästä. Hyvinvoiva henkilökunta on yksi kannattavan yrityksen kulmakivistä.

Löydät pirteitä ja virkeitä työkavereita tiloissa, missä valaistus, akustiikka, värit ja muotoilu ovat parhaalla mahdollisella tavalla toteutettu keskenään. On katsottava, että samalla kuin kaikki perustarpeet on otettu huomioon, aivot saavat ylimääräisen ”kicksin” aistien stimuloinnista. Harmoniaan pyrkiminen on aina yhtä ajankohtaista ja tärkeää.

Huomioimalla imagonne myös sisustuksessa, yrityksessä luodaan yhteenkuuluvuutta, ja asiakkaat saavat teistä selkeän kuvan.

 


Koulut ja päiväkodit

Koulujen ja päiväkotien tehtävä on antaa hyvä elämänalku nuorille. Haluamme antaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden kasvaa yksilöinä. Heidän pitää kokea, että koulu on heitä varten ja että heidät huomioidaan. Heitä pitää kannustaa luovuuteen ja avomielisyyteen. Jokaisella lapsella on mielikuvituksessa kipinöitä, jotka vain odottavat syttymistä. Sisustuksessa on yhdistettävä toiminnallisuus ja rutiinit uuden luomiseen ja sponttaanisuuteen.

 


Kirjastot

Antiikin ajasta lähtien kirjastolla on ollut itsestään selvä sija yhteiskunnassa. Sen tarkoitus on ollut yleissivistää ja tuoda tietämys kaikkien ulottuville. Kirjasto on paikka, jossa pystymme keskittymään ja nauttimaan hiljaisuudesta ja rauhallisuudesta – vapaavyöhyke nykyajan kiireisessä yhteiskunnassa. Sisustus, huoneiden sijoittelu, akustiikka, valaistus ja värivalinnat luovat kaikki yhdessä harmonisen tilan, joka tukee kirjaston toimintaa ja antaa asiakkaille miellyttävän elämyksen.

 


 Muut julkiset tilat

Yllämainittujen tilojen lisäksi otamme vastaan toimeksiantoja, joihin kuuluu pysyvien tai tilapäisten julkisten tilojen suunnittelu. Tällaisia ovat esimerkiksi messuosastot, näyttelyt, liiketilat, näyteikkunat ja ravintolat.