Referenssit


Norrvalla

Insinööritoimisto Kronqvistin kiinteistökonsultit toteuttivat Vöyrillä Kiinteistö Oy Norrvallan perusteellisen kuntotutkimuksen kiinteistön omistajanvaihdoksen yhteydessä.

Tutkimuksen perusteella laadimme toimenpidesuunnitelman, johon kirjasimme toteutettavat toimet tärkeysjärjestyksessä. Tämän jälkeen korjausrakennustiimimme saneerasi kiinteistön ryömintätilan ja suunnittelutiimi laati vesikaton saneeraussuunnitelman.

Insinööritoimisto toimi myös kattoremontin toteutuksen valvojana.

”Insinööritoimisto Kronqvist on ollut erinomainen yhteistyökumppani. Yhteyshenkilöt ovat ymmärtäneet tavoitteemme ja työ on sujunut suunnitelmien mukaan kuntokartoituksen perusteella. Tietenkin projektin aikana on tullut vastaan uusia haasteita, mutta työt on toteutettu joustavasti ja olemme tyytyväisiä lopputulokseen. Sisäilman laatu on parantunut merkittävästi, eikä kukaan ole valittanut siitä saneerauksen valmistumisen jälkeen. Ryömintätilassa olevien kosteussensoreiden ansiosta huomaamme nyt mahdolliset ongelmat heti, joten voimme olla levollisin mielin.”
- Rainer Bystedt, Kiinteistö Oy Norrvallan hallituksen entinen puheenjohtaja

 

Myllytalo

Tämä keissi on hyvä esimerkki Kronqvist Yhtiöiden monipuolisesta osaamisesta ja kilpailukyvystä. Insinööritoimistollemme on osoitettu luottamusta antamalla meille tehtäväksi suunnitella putkisaneerauksen ja Rakennuspalvelu toteuttaa suunnitelmat tekemällä käytännön saneeraustyöt. Tilaajalle tämä on hyvin kätevä ratkaisu, koska suunnittelutoimiston ja rakennusurakoitsijan yhteistyö sujuu luontevasti. Lisäbonuksena Zacus voi tarjota osakkaille heidän kotiensa kiintokalusteiden joustavaa ja edullista päivittämistä saneerauksen aikana.

"Putkisaneerausprojekti Asunto Oy Myllytalossa on loppusuoralla ja talon isännöitsijänä olen tyytyväinen tähän asti tehtyihin työsuorituksiin. Yhteistyö on sujunut oikein hyvin, sekä suunnittelun että käytännön rakennustöiden osalta, huomaa että yrityksellä on pitkä kokemus. Suunnittelutoimiston ja Rakennuspalvelun yhteyshenkilöt ovat todella kuunnelleet meidän toivomuksia asiakkaana, ja sen jälkeen työ on sujunut meitä tyydyttävällä tavalla.”
- Britt-Marie Harju, isännöitsijä, Realia