Referenser


Detaljer ur en inredningsplanering för ett tvåplanshus

Jordnära harmoni. Mot en ljus bas bland jordnära toner träder vacker konst och spännande former fram. Den neutrala fonden ger utrymme för dessa härliga människor att fylla hemmet med kärlek. 

Detaljer ur en inredningsplanering för ett vardagsrum

Ljuset har huvudrollen i detta vardagsrum. Punktbelysningen i taket och de lågt hängande pendelarmaturerna inne i rummet frambringar en livfull atmosfär. Skira linnegardiner från golv till tak skapar rymd och ramar enkelt men effektfullt in naturen och dagsljuset. Naturmaterialen och de mustiga färginslagen inbjuder till avkoppling. Den lugna basen gör det lätt att plocka in färgstarka detaljer. Genom möbleringen känns rummet nu balanserat. 

Detaljer ur en inredningsplanering för ett enplanshus

Det vackra i det enkla. Detta är ett hem med enhetliga och ljusa ytor. Det bildsköna landskapet kliver in genom de stora fönstren. För att behålla hemmets luftiga känsla, men ändå tillföra kontrast, har vi valt alla detaljer med omsorg. Mörkbrunt läder, svartbetsat trä och mörkgrå ull får inredningen att landa i den vita omgivningen. Möblerna besitter stor karaktär samtidigt som de upplevs lätta. De är dagens och morgondagens klassiker med sina tidlösa och rena former. Hemmets ekdörrar tillför enkel elegans och fullbordar helheten. Både inomhus och utomhus vill vi genom en varierad belysning skapa en inbjudande atmosfär. Vårt mål har varit att hitta smarta och flexibla lösningar som underlättar vardagslivet utan att ge efter på estetiken.

Inredningskonsultation för fyra rum