Ingenjörsbyrå


Ingenjörsbyrå Kronqvist — vårt mål är att skapa mervärde

Ingenjörsbyrå Kronqvist Ab grundades år 2006 och är en del av Kronqvist bolagen Ab, en växande österbottnisk koncern inom byggbranschen. Ingenjörsbyrå Kronqvist har sitt huvudkontor i Nykarleby, en filial i Jakobstad och en i Vasa.

Ingenjörsbyrån Kronqvist är specialiserad på konstruktionsplanering och inomhusklimat, med hela Finland som arbetsfält. Ingenjörsbyrå Kronqvists verksamhet delas in i två huvudområden, kartläggning och sanering (Detecta) samt planering. På kartläggning och sanering jobbar ett team som aktivt arbetar med att undersöka och åtgärda problem som beror på fukt och mögel. Teamet har även en mycket bred kompetens då det gäller utförande av tekniska undersökningar och krävande saneringar samt besitter certifierad expertis på hälsoriktigt byggande (RTA).

På planeringsavdelningen jobbar ett sammansvetsat och målmedvetet team där största delen är konstruktörer. Konstruktörerna har stor kunskap inom 3D-modellering i bland annat Tekla Solutions, Archicad och SolidWorks. I teamet finns även specialkunskap inom byggnadsplanering och byggnadshandlingar samt behörig expertis på att upprätta energicertifikat för byggnader. Avdelningen erbjuder även inredningsplanering för privata och offentliga miljöer.

På Ingenjörsbyrå Kronqvist känner vi en stor ansvarskänsla för de projekt vi tar oss an och vi gör alltid vårt yttersta för att leverera en lösning med det lilla extra. Kännetecknande för hela koncernen är att vi arbetar enligt devisen att följande projekt till samma uppdragsgivare är lika viktig för oss som det första. Vårt uppdrag är att tillgodose kundens behov. I denna bransch kan man planera och bygga på många olika sätt, men vi drivs av viljan för att hitta en smart och hållbar lösning för kunden.

Samarbeta med oss – gör kvadraterna trevligare.

 

Bekanta er mera med våra tjänster eller ta kontakt med oss så berättar vi mera!