Referenser


Mirka

"Då vi startade bygget stod vi inför många utmaningar. Teknologicentret skulle fyllas med helt ny teknik för att uppfylla behoven av en modern anläggning för vår utbildningsverksamhet. Vi har höga krav på våra egna produkter, och eftersom teknologicentret är Mirkas fönster utåt var det otroligt viktigt att även dessa utrymmen håller hög standard. Vi har fått mycket positiv respons av besökarna som särskilt uppskattar den nordiska designen, nya tekniska lösningar och de högklassiga utrymmena."
- Jonas Sandlin, HRD Manager, Mirka 

Nyko Frys

Byggservice Kronqvist har fungerat som huvudentreprenör och byggt ett fryslager med bra kvaliet till ett konkurrenskraftigt pris åt Nyko Frys. Kvitto på detta fick man nyligen då Nyko Frys återigen valde Byggservice till att uppföra ett nytt fryslager åt det expanderande företaget. 

"Byggservice Kronqvist är nu huvudentreprenör för ett andra fryslager åt oss på Nyko. Det första stod klart 2014, vi värdesätter att bygget färdigställdes till utsatt datum trots pressad tidtabell. Det nya fryslagret ska vara färdigt i december och vi är även denna gång väldigt nöjda med samarbetet. Vår dagliga produktion ska rulla på intill storbygget, men det fungerar bra då byggarna är flexibla och hänsynstagande. Byggservice Kronqvist vann offertrundan för både första och andra fryslagret. Och vi skulle naturligtvis inte ha frågat offert en andra gång ifall vi inte varit mycket nöjda med första bygget. Vi visste vem vi hade att göra med, att vi får ett välbyggt fryslager till konkurrenskraftigt pris inom utsatt tid. Det är helt enligt våra önskemål!"

- Peter Björkskog, VD, Nyko Frys

Kvarnhuset

Detta case är ett bra exempel på Kronqvist Bolagens mångsidiga kunnande samt konkurrenskraft. Ingenjörsbyrån har fått förtroende att utföra planering av rörsaneringen medan Byggservice förverkligar planerna genom att praktiskt utföra saneringsarbetet. Detta är mycket behändigt för beställaren då samarbetet mellan planeringsbyrån och byggnadsentreprenören sker naturligt. Som extra bonus kan Zacus erbjuda aktionärerna att smidigt och förmånligt uppdatera inredningen i sina hem under saneringstiden.

"Rörsaneringensprojektet i Bostads Ab Kvarnhuset är på slutrakan och som hustets disponent är jag nöjd med utförandet så här långt. Samarbetet har förflutit riktigt bra både med planeringen och det praktiska byggarbetet, det märks att bolaget har lång erfarenhet. Kontaktpersonerna på Ingenjörsbyrån och Byggservice har verkligen lyssnat till vad vi som kund haft för önskemål, och sedan har arbetet rullat på till vår belåtenhet."
- Britt-Marie Harju, disponent, Realia